В Україні розпочалася реєстрація учасників НМТ 2023

Поділитися
У МОН пояснили, до якого числа можна подати заявку.

Через повномасштабне військове вторгнення Росії освітній процес в Україні зазнав деяких змін. Так, у 2023 році випускники складатимуть національне мультипредметне тестування (НМТ) замість ЗНО. У пресслужбі Міністерства освіти і науки розповіли, скільки триватиме реєстрація для участі у тестування.

В Україні реєстрація учасників національного мультипредметного тесту триватиме до 3 травня 2023 року. Зареєструватися можна за посиланням.

У МОН зазначили, що Український центр оцінювання якості освіти підготував демонстраційні варіанти тестів з усіх предметів. Ця інформація допоможе у виборі предмета додаткового блоку.

Також деякі українські випускники зможуть скласти НМТ за кордоном. Перелік тимчасових екзаменаційних центрів за кордоном можна переглянути за посиланням.

«Після надсилання на оброблення рекомендуємо переглядати інформацію в персональному кабінеті. Якщо замість повідомлення про успішну реєстрацію і можливість сформувати сертифікат буде запис про потребу виправити недоліки, потрібно якнайшвидше це зробити», – наголосили у МОН.

Для вступників, які хочуть зареєструватися для участі у мультитесті, є відеоінструкція. У ній випускники можуть дізнатися про те, на що варто зважати під час реєстрації, аби через 7 днів мати змогу сформувати у персональному кабінеті сертифікат учасника НМТ 2023 року.

Раніше ми писали, як випускникам зареєструватися на НМТ та які документи для цього потрібні.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі