"Шахтар" та "Динамо" привітали Усика з перемогою над Ф'юрі

Поділитися
© ФК Шахтер
Боксер здобув історичну перемогу.

Українські футбольні гранди "Шахтар" та "Динамо" привітали боксера Олександра Усика з історичною перемогою над Тайсоном Ф'юрі.

"Вітаємо з перемогою. ТАААААК! Олександр Усик – абсолютний чемпіон світу у надважкій вазі", – констатувала пресслужба Динамо.

"З перемогою, чемпіон! Олександр Усик здобув перемогу історичного масштабу, ставши першим абсолютним чемпіоном у хевівейті з 1999 року. Досі в суперважкій вазі ніхто не об'єднував одразу чотири основні титули. Вітаємо Олександра з перемогою! Слава Україні!" – написала у своїх соцмережах пресслужба Шахтаря.

Нагадаємо, 19 травня Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі у Саудівській Аравії. У дев'ятому раунді рефері зафіксував нокдаун, а Ф'юрі дивом утримався на ногах. За підсумками 12 раундів судді віддали перемогу українцю окремим рішенням – 114:113, 113:114, 115:112.

Олександр Усик зберіг свої пояси WBA, WBO, IBO та IBF, а також відібрав у Тайсона Ф'юрі титул WBC і став першим абсолютом дивізіону з 1999 року. При цьому минулого українець вже вигравав усі чемпіонські пояси у першій важкій вазі.

Раніше повідомлялося про те, що "Шахтар" обіграв "Динамо" у дербі та достроково став чемпіоном України.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі