Лідери чемпіонату «Дніпро» і «Динамо» програли свої матчі 6-го туру

Поділитися
У суботу, 14 серпня, відбулися чотири матчі 6-го туру чемпіонату України з футболу. Лідер чемпіонату «Дніпро» поступилося на своєму полі «Металістові» з рахунком 0:1, а «Ворскла» обіграла в Полтаві «Динамо» 3:1.
У суботу, 14 серпня, відбулися чотири матчі 6-го туру чемпіонату України з футболу. Лідер чемпіонату «Дніпро» поступилося на своєму полі «Металістові» з рахунком 0:1, а «Ворскла» обіграла в Полтаві «Динамо» 3:1.«Кривбасс» програв удома «Таврії» 1:4, а запорізький «Металург» також у домашньому поєдинку поступився «Оболоні» 0:1. У п'ятницю, 13 серпня, був зіграний матч «Зоря» - «Іллічівець», у якому команди розійшлися миром - 2:2. У неділю, 15 серпня, відбудуться завершальні ігри туру: «Арсенал» – «Волинь», «Шахтар» – «Карпати» і «Севастополь» - «Металург Д.» Після поразки від «Ворскли» у «Динамо» залишилося 13 очок, стільки ж набрала «Ворскла», і команди розділяють 3-4 місця. На першій позиції таблиці залишається «Дніпро» з 15 очками, проте у «Шахтаря» 13 очок і одна гра в запасі.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі