Київське «Динамо» представило нову форму

Поділитися
У четвер, 9 вересня, на київському стадіоні імені Валерія Лобановського столичне «Динамо» представило громадськості новий зодяг. У цій формі гравці команди будуть виступати у сезоні 2010/2011.
У четвер, 9 вересня, на київському стадіоні імені Валерія Лобановського столичне «Динамо» представило громадськості новий зодяг. У цій формі гравці команди будуть виступати у сезоні 2010/2011.На презентації нового зодягу, дизайн для якого вже довгий час створює компанія adidas, зібралися кілька тисяч уболівальників. На зустріч із ними вже у новій формі прийшли воротарі «Динамо» Максим Коваль та Денис Бойко, захисники Тарас Михалик, Жерсон Маграо, Леандро Алмейда, півзахисники Денис Гармаш, Олег Гусєв, Владислав Калитвинцев, Факундо Бертола, а також нападники Артем Мілевський, Артем Кравець, Андрій Ярмоленко. Своїх партнерів на поле вивів капітан Андрій Шевченко. У новому сезоні на грудях гравців буде красуватися широка синя смуга. Як елемент форми вона вперше з'явилася у 1936 році, коли ФК «Динамо» дебютував у чемпіонаті СРСР, у якому команда одразу ж стала срібним призером. А у 1974 році саме у формі такого дизайну команда почала свою переможну ходу до Кубку володарів Кубків та Суперкубку Європи. У сезоні 2010/2011 на смузі будуть розташовані логотип adidas і емблема клубу - ліворуч і праворуч відповідно. Дизайнери також доповнили форму такими елементами, як, наприклад, синій комір-застібка, синє обкантування футболки, а також клубна буква «Д» на гетрах. У формі використана технологія ClimaCool, що виводить зайву вологу з поверхні тіла. Вона підтримує оптимальний мікроклімат, забезпечуючи спортсменам максимум комфорту. Поєднання тканин, сітчастого матеріалу і вентиляційних отворів забезпечує хорошу вентиляцію і підтримує необхідну температуру тіла, завдяки чому футболісти легше справляються із фізичними навантаженнями. Вперше в обнові команда зіграє вже найближчої суботи, 11 вересня, у домашньому матчі проти запорізького «Металурга». Варто відзначити, що презентація нового зодягу була запланована ще на кінець серпня. Проте вона була перенесена через поразку київського «Динамо» від амстердамського «Аякса», у результаті чого український клуб не зміг пробитися до групового етапу Ліги Чемпіонів.

За матеріалами прес-служби ФК «Динамо»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі