Лідери збірної України з волейболу відмовилися виступати за команду

Поділитися
Лідери збірної України з волейболу відмовилися виступати за команду © ФВУ
Відомі гравці хочуть зробити паузу.

Чоловіча збірна України з волейболу виступатиме в сезоні 2024 року без частини гравців основної команди, повідомляє "Суспильне".

Президент Федерації волейболу України Михайло Мельник повідомив про те, що до табору команди не прибули гравці Ян Єрещенко, Дмитро Теременко, Горден Брова та Віталій Щитков.

Також не гратиме за команду і лідер та капітан збірної Олег Плотницький:

"Відпочиваємо зараз. Є кілька ідей, але я не можу про них розповісти. Хочеться відновитися. Треба перевірити коліна, знову ж таки. І взагалі перевіритися після сезону, мені здається, що так важкуватий був.

Я до збірної України не приїду. І в команді, і у керівництві це знають. Наразі, мені здається, що краще зробити паузу", - повідомив волейболіст італійської "Перуджі".

Збірна України має зібратися на збір 3 травня, а за інформацією президента ФВУ Михайла Мельника, якщо через неповажну причину гравець не з'явиться, то клуб, за який він грає, буде оштрафований на 20 тисяч гривень, а гравець дискваліфікований.

Зазначимо, що цього сезону чоловіча збірна України кваліфікувалася у фінальні частини чемпіонату світу та Європи, а з великих турнірів їй доведеться зіграти в Золотій Євролізі.

Раніше повідомлялося, що чоловіча збірна України з волейболу не змогла пробитися на Олімпіаду-2024.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі