Лист-прохання

Поделиться
Шановні журналісти, Громадянська Кампанія „ПОРА!” розпочинає всеукраїнську акцію „Святий Миколай - схід і захід разом”...

Шановні журналісти, Громадянська Кампанія „ПОРА!” розпочинає всеукраїнську акцію „Святий Миколай - схід і захід разом”. Це є акція збору подарунків для сиріт з дитячих будинків України до дня Святого Миколая. Звертаємось до Вас із проханням надати інформаційну підтримку цій ініціативі. Подаємо на Ваш розгляд повідомлення про акцію.

З тоталітарним режимом Україна втратила споконвічну національну традицію вшанування Святого Миколая. Ми повинні повернути це свято, і метою нашої акції є допомога дітям, що залишились без батьків, поздоровлення їх зі Святом святого Миколая, що відзначається 19 грудня, та наступаючим Новим Роком, поширення кращих традицій української культури, добра, любові, поваги, турботи про ближніх.

В Україні зараз існує 119 дитячих будинків та інтернатів, та тисячі дітей, які не мають не тільки батьківської любові, а й найнеобхідніших речей. І хоча б найменша краплинка Вашої уваги зігріє їхні душі у різних куточках нашої держави.

По усій Україні осередки „ПОРИ” збирають подарунки для дітей-сиріт. У кожному з 119 дитячих будинків є власні проблеми, які напряму відбиваються на життєвому становленні їхніх вихованців. За словами директорів цих будинків - не вистачає найнеобхіднішого - теплого одягу, іграшок, книжок і навіть фруктів та солодощів. Це те, що не вартує багато грошей, але може принести багато світла та тепла у дитячі серця. Ми дізналися про конкретні потреби окремих дитячих будинків та сподіваємось на Вашу допомогу, ми обіцяємо, що кожна дитина отримає те, у чому має найбільшу потребу.

Якщо Ви маєте бажання та змогу допомогти просимо приносити Ваші подарунки (фрукти, іграшки, дитячий одяг, цукерки, дитячі книги) до намету „Громадянська Опозиція” на Майдані Незалежності (між Головпоштамтом та МакДональдсом), до пам’ятника Сковороди на Контрактовій площі або до входу магазину “Дитячий світ” (метро „Дарниця”). Час роботи пунктів: з 10:00 до 20:00. Збір буде проходити до 17.12.2004 включно.

Якщо Ви маєте можливість надати окрему цільову допомогу дитячим будинкам - просимо телефонувати: 8(050)377-7102, 8(039)293-4620. Грошову допомогу можна надсилати на:

МФО 320 564, ОКПО 21707100, р/р 29241800002006, рахунок картки 840063 у банку „Надра”.

Якщо у Вас є можливість допомогти у транспортуванні та врученні подарунків - також просимо телефонувати нам.

Докладнішу інформацію про перелік дитячих будинків можна отримати за вищевказаними телефонами.

Заздалегідь висловлюємо вдячність всім, хто відгукнеться на прохання про допомогу дітям-сиротам.

З повагою,

ГК „ПОРА!”

Прес-центр: Андрій (8 097 98 79 554),

Відповідальна за акцію: Тетяна (8 039 293 46 20).

Поделиться
Заметили ошибку?

Пожалуйста, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter или Отправить ошибку

Добавить комментарий
Всего комментариев: 0
Текст содержит недопустимые символы
Осталось символов: 2000
Пожалуйста выберите один или несколько пунктов (до 3 шт.) которые по Вашему мнению определяет этот комментарий.
Пожалуйста выберите один или больше пунктов
Нецензурная лексика, ругань Флуд Нарушение действующего законодательства Украины Оскорбление участников дискуссии Реклама Разжигание розни Признаки троллинга и провокации Другая причина Отмена Отправить жалобу ОК
Оставайтесь в курсе последних событий!
Подписывайтесь на наш канал в Telegram
Следить в Телеграмме